28 september 2021
19:00

Täfteå IK

Bergnäsets AIK - Täfteå IK 1-0

Seger med 1-0 mot Täfteå i kvällens viktiga match. BAIK startar matchen på ett riktigt bra sätt och skapar också ett par mycket fina chanser. Miguel har ett skott i underkant ribban efter en hörna. Och några minuter senare kommer han igenom på vänsterkanten ner mot kortlinjen och väljer eget avslut. Tyvärr i burgaveln. Efter 20-25 minuter jämnar spelet ut sig men det skapas inte så många chanser. Täfteå har dock ett bra avslut där Simon gör en fin räddning. Andra halvlek startar som den första med spelövertag för hemmalaget men efter ca 10 minuter tar Täfteå över spelet men BAIK är trygga i försvarsspelet. Med ca 20 min kvar är det som att BAIK får ny energi och Täfteå ser trötta ut. Hemmalaget trycker på och det känns som att det bara är en tidsfråga innan målet ska komma. I 84:e minuten trycker inhoppande Barzan Jamshidi in segermålet med en riktigt snygg utsida nere vi målvaktens högra stolpe. Tre grymt viktiga poäng som gör att vi tar ett par kliv upp i tabellen. Nu suger vi på segerkaramellen ikväll och börjar ladda för lördagens viktiga bortamatch mot ett formstarkt Skellefteå.